Dagje naar de dierentuin

Misschien vind je het een beetje kinderachtig maar het is (naar mijn mening) een van de leukste dingen om te doen. Met je vriend, familie, nichtjes, kinderen.. Verzin het maar! En waarom vind ik het zo leuk dan?

Ik vind het een heel fijn aspect van de dierentuin dat je buiten bent. Natuurlijk moet het dan wel een beetje lekker weer zijn, anders is daar ook niet zoveel aan, maar als het droog is, is het echt heel lekker om tussen de diertjes in het zonnetje te lopen! Ik vind er niks kinderachtigs aan. Hoe gaaf is het om gewoon in Nederland olifanten te zien en ijsberen te zien?! Ik vind dit persoonlijk echt een tof uitje. Je bent lekker buiten en kan ondertussen hele gave dieren zien.

Ik vind Blijdorp in Rotterdam een hele gave en ik ben ook wel fan van de Apenheul. Dit is natuurlijk niet echt een dierentuin, er zijn alleen apen, maar je moet er zeker een keer geweest zijn! Als je erheen gaat moet je wel goed je spullen in de gaten houden! Toen ik daar met mijn nichtje was pakte een aapje der zonnebril af. Hou alles goed in de gaten en hou het goed vast! Of stop het gewoon in je tas.

Dagje naar de dierentuin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *