Locaties

Ik vind het persoonlijk heel leuk om samen met vrienden of familie iets leuks te doen. Een dagje naar een pretpark of gaan karten! Onwijs leuk. Maar je moet we de leuke plekjes weten.

Ik heb bepaalde sites waar ik vaak op kijk voor bijvoorbeeld kortingsbonnen. Hier haal ik wel vaak leuke plekjes uit die ook nog eens in de buurt liggen. Zo ben ik laatst met familie naar een escaperoom geweest. Heel leuk! Ook echt een aanrader. Het was best een pittige maar we zijn ontsnapt. Heel gaaf hoe ze het bedenken en opbouwen.

In de zomer vind ik het altijd erg leuk om te gaan kanoën of iets met water te doen. Bij mij in de buurt heb je een water en daarop kan je waterfietsen. Erg leuk! Ook een tip voor als je kinderen hebt die jarig zijn in de zomer. Het is een onwijs leuk kinderfeestje!

Wat ik ook zeker een aanrader vind, is naar een musical gaan. Er draaien op het oment een aantal prachtige musicals. Ikzelf ben bijvoorbeeld naar ‘the lion king’ geweest en ik vond dat zo een geweldige ervaring! Ik was nooit echt van de musicals maar deze musical is werkelijk prachtig.

Ik wil nog één ding delen op deze pagina. Ga samen met een vriend of vriendin naar een klimhal. Het geeft een enorme kick en je wilt meteen meer!

Dit was mijn laatste tip op deze pagina. Ik ga natuurlijk veel meer tips geven voor uitjes dus blijf deze website in de gaten houden!