Tip : De meest unieke photobooth huren voor een onvergetelijke feest!

We komen altijd op leuke events, elke feest heeft wel weer iets eigens, iets bijzonders. En we vertellen je graag wat voor leuks we pas tegenkwamen! We weten zeker dat dat namelijk een onvergetelijke aanwinst op JOUW event zal zijn!

De meest waanzinnige photobooth : de Doe het SelfieSpiegel

Een photobooth huren doen al zoveel evenementen, maar de nieuwste trend blijkt een FotoSpiegel te zijn. We kwamen ‘m pas voor het eerst tegen. Als je kijkt zie je een spiegel, een opvallende, aandachttrekkende en best wel grote spiegel. Maar die spiegel blijkt van binnen een fotocamera te bevatten én hij reageert zodra je de spiegel aanraakt. De FotoSpiegelmaakt foto’s van je, vertelt dat je er mooi uitziet, je mag je foto op de spiegel signeren én je foto wordt gewoon direct geprint. Zó cool!

Waarom je een photobooth moet huren voor je event?

Een photobooth hureniseen uitstekende aanvulling op je evenement. Er zijn allerlei geweldige redenen waarom je een photobooth zou willen huren. We zetten ze even voor je op een rijtje :

  • Je zult er zoveel plezier van hebben. Het plezier wat jij ervan hebt, maar vooral ook je gasten zullen er veel plezier aan beleven. Een photobooth is altijd een schot in de roos!
  • De printjes worden dubbel afgedrukt. Daar zullen al je gasten gegarandeerd met veel plezier regelmatig naar terugkijken.
  • De fotoprints uit de photobooth worden voorzien van een eigen stijl, logo, tekst etc. Zo geef je je gasten een persoonlijk bedankje mee van je event.

Daarom zouden wij kiezen voor de Doe het SelfieBox

De FotoSpiegelis één van de geweldige photobooths van de Doe het SelfieBox een professioneel verhuur bedrijf van photobooths en de organisatie van fotomarketing. Bij de Doe het SelfieBox hebben ze superleuke gastvrouwen/heren die zeer stijlvol maar herkenbaar gekleed zijn. Foto’s delen ze altijd uit in mooie foto envelopjes, er is altijd een koffer vol met toffe verkleedspulletjes mee, foto’s worden gratis dubbel afgedrukt én ze regelen alles voor je. Wat ons betreft een aanrader!

Unieke photobooth huren voor een onvergetelijke bruiloft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *