Paaltjes rode loper: een fictieve grens tussen vip’s en toeschouwers. Het creëren van een pad naar een speciale gelegenheid of bijeenkomst voor staatshoofden, filmsterren, artiesten, bekende personen etc. wordt in principe altijd gedaan door middel van een rode loper. Wat officieel begonnen is speciaal voor staatshoofden heeft zich de laatste decennia uitgebreid tot gebruik door VIP’s en beroemdheden bij formele aangelegenheden. Weet je dat de langste rode loper gemeten, een lengte van 6358 meter en 60 centimeter telt, ooit gebruikt in de straten van de stad Almeria(Spanje). Waarmee ze in het Guinness Book of Records gekomen zijn. Wat ook vaak wordt vastgelegd met de rode loper zijn filmpremières, maar het duurde tot 1920 voordat de rode loper en Hollywood echt synoniem geworden is. En vanaf 1964 werd de rode loper een mondiaal aanspreekpunt voor acteurs en actrices om een grootse entree te maken om zichzelf graag te laten zien.

Paaltjes toevoegen aan de rode loper, is de finishing touch voor een entree. Vaak ziet men als een hoogwaardigheidsbekleders of VIP’s de rode loper betreden, dat deze zijn afgezet met luxe uitziende paaltjes onderling verbonden met een bijpassende kleur koord. Dit doet het betreden van de rode loper nog luxer en formeel overkomen. De markering van de paaltjes met koord brengen een scheidingslijn tussen toeschouwers en de personen die hun entree gaan maken. De entree voorzien van de rode loper met blinkende paaltjes is de kers op de taart, met een knipoog naar een Hollywood-gevoel. De toepassing van rode loper paaltjeskunnen bij vele evenementen en gelegenheden gebruikt worden en niet iedereen moet belangrijk zijn om er overheen te mogen lopen. Deze luxe touwafrasteringen worden vaak toegepast bij restaurants, tentoonstellingen, bars, nachtclubs en zelf autodealers willen hun klanten als koning behandelen. De palen kunnen worden gebruikt om een bepaalde ingang te markeren, het afschermen van een bepaald gebied of om de bedrijfsidentiteit van een bedrijf of organisatie te benadrukken.

Met het toevoegen van paaltjes aan de rode loper ‒ leidt men iedereen in goede banen.

Voeg deze luxe touwafrastering toe en men leidt de gasten op een subtiele manier waar men ze wil hebben. Bovendien zullen de paaltjes de aandacht vestigen op de entree of garderobe, zodat deze meer in het oog springt, uitnodigend en multifunctioneel zijn. Waardoor de gasten zich direct thuis voelen. Door de weerbestendigheid van de paaltjes is dit toepasbaar voor binnen en buiten. Door deze aanvulling verhoogd men de sfeer en wordt het evenement of de aangelegenheid met stijl bekleed. Voeg een wow-factor toe aan een evenement door paaltjes met een rode loper te gebruiken. Of het nu gaat om een bedrijfslancering, bruiloft of een personeelsfeest, met de juiste entourage geef je de gasten een vip behandeling die ze verdienen.

Welke kleur paaltjes je wilt huren is afhankelijk welke voorkeur gewenst is. Maar wil je het een chique uitstraling geven met klasse, dan gaat men meestal voor de chromen of goudkleurige paaltjes die verbonden kunnen worden met gevlochten of pluchen (velvet) touwen. Waarvan de uiteinden in bijpassende zilveren of gouden uitvoeringen zijn. Door het makkelijk haaksysteem eenvoudig met elkaar te verbinden of los te halen. Kortom: een stijlvolle uitstraling door een simpele aanpassing verander je een entree in een heuse ‘happening’.

Bron: in-liner.be

Luxe paaltjes met rode loper sfeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *