Met de lente alweer goed op gang, de langer wordende dagen en de hoge temperaturen wordt het hoog tijd voor een heerlijk en actief uitje in de buitenlucht. Een perfecte locatie voor een uitje vol actie en een frisse neus is het Hollandse strand.

Naar het strand in Nederland voor een originele strandactiviteit

Met een kustlengte van ruim 500 kilometer beschikt Nederland over heel veel mooie, ruime stranden aan de Noordzeekust van het vasteland en de eilanden. En deze stranden bieden zon, zee, zand en wind voor de leukste strandactiviteiten tijdens een actieve vrijgezellenfeest of een energiek bedrijfsuitje.

Actie, ontspanning, snelheid of creativiteit

Wat dacht je bijvoorbeeld van blokarten waarbij je met een zeil en wielen over het strand racet, of kitevliegeren? Ook op zee zelf kun je je vermaken met branding raften, RIB boot varen of kitesurfen, suppen of bodyboarden. Het vele zand inspireert wellicht ook tot een workshop zandsculpturen maken, slippers pimpen of een andere creatieve bezigheid. Spanning en sensatie is er met een van de vele strandgames zoals Expeditie Robinson of Escape the beach te beleven. Sportief kun je uit de voeten met beachvolleybal of een Beach zeskamp en je komt helemaal tot je zelf met een yogales of tai-chi sessie op het strand.

1001 leuke activiteiten op het strand voor een actief bedrijfsuitje of spetterende vrijgezellenfeest

Op de websites van 1001strandactiviteiten.nl en 1001activiteiten.nl vind je leuke en originele activiteiten voor op het strand. Met een handig zoeksysteem vind je snel wat je zoekt. Je kunt hier precies aangeven hoe jouw gezelschap en budget eruit zien en welke wensen je verder nog hebt. Zo wordt zoeken wel heel leuk en gemakkelijk en ga je zeker een perfecte strandactiviteit vinden voor jouw volgende originele bedrijfsuitje of die waanzinnige vrijgezellenfeest van je beste vriend(in).

Een actief bedrijfsuitje of bruisende vrijgezellenfeest beleef je op het strand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *