De zomer staat weer voor de deur en dit is een mooie gelegenheid om eens wat van Nederland te ontdekken. Er is genoeg te doen en voor ieder is er wat wils. In dit artikel kun je een aantal ideetjes lezen, zodat je inspiratie op kan doen voor je volgende uitje!
1. Actieve uitje
Vind je het leuk om lekker veel in beweging te zijn? Er zijn een aantal nationale parken in Nederland zoals de Biesbosch of de Meinweg, waar je een mooie diversiteit aan natuurgebied hebt en waar je lekker kunt wandelen of fietsen. Of ga voor een dagje indoor skiën bij een overdekte skibaan. Actieve dagjes uit zijn niet alleen leuk, maar ook nog eens goed voor de gezondheid omdat je de hele dag in beweging zult zijn! Dus rugzak op en let’s go!

2. Kindvriendelijke uitjes
Een dagje uit kan voor kinderen natuurlijk ook heel leuk zijn, als je ze meeneemt naar een pretpark zoals de Efteling of Drievliet. Maar je kan er ook een leerzaam uitje van maken door ze mee te nemen naar een museum. Wat dacht je bijvoorbeeld van Space Expo? Dit is een tentoonstelling over de ruimtevaart, waar kinderen van alles kunnen leren het heelal en de technische toepassingen in de ruimtevaart. Of ga naar het Nederlands Bakkerijmuseum, waar je alles te weten komt over brood- en banketbakkerij!

3. Gratis uitjes
Soms kunnen dagjes uit aardig oplopen in de kosten, dus is het goed nieuws dat sommige uitjes geen geld hoeven kosten. Houd je bijvoorbeeld van kaas, ga dan naar de Kaas- en klompenboerderij Simonehoeve! Hier krijg je een gratis rondleiding (inclusief een kaasproeverij) en krijg je uitgelegd hoe klompen en kaas worden gemaakt. Een andere leuke optie is het Belevenissenbos: het grootste speelbos van Nederland met meer dan honderd hindernissen en waar je in en rondom het water kan spelen. Het bos is veertig hectare groot dus je kan je er prima de hele dag vermaken!

Ben je op zoek naar een handige tas voor een dagje uit? Of het nu gaat om een rugtas, strandtas, schoudertas of weekendtas voor een heel weekend weg, bij de grootste tassenwinkel van Nederland Marington.nl slaag je altijd. Echt!

De leukste tips voor een dagje uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *