Een onvergetelijke beleving ervaren voor een actief vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of een groepsevenement? Kom blokarten in IJmuiden. Blokarten is de meest gave en eenvoudige manier van zeilen over het land en is voor iedereen goed aan te leren. Door de hoge beleving en het gemak om deze activiteit aan te leren is blokarten zeer populair bij grote groepsuitjes. Iedereen kan gegarandeerd na 10 minuten zelfstandig rijden en kan ook zo snel of langzaam rijden als hij of zij wil.

Blokarten in IJmuiden reserveren

Via de onderstaande websites kunt u blokarten in IJmuiden reserveren:

Blokarten bij Eventmaker

Blokarten bij IJmuidenblokarten.nl

Blokarten.eu

Blokarten in IJmuiden

Blokaren in IJmuiden is de beste beleving die u kunt verkrijgen en dat heeft een aantal redenen.

  • IJmuiden biedt de grootste blokartlocatie van Nederland. Dat houdt in dat u op elk moment van de dag kunt rijden, dus ook buiten het getijde om. Bij windrichtingen uit het Noorden en Zuiden kunt u ook rijden op een groot stuk strand, waar op andere locaties het blokarten bijna niet mogelijk is.
  • In IJmuiden wordt gereden met echte A- merk blokarts. Wanneer u gaat blokarten wilt u rijden in echte A-merk blokarts omdat deze karren lichter zijn en voorzien zijn van een super gestroomlijnd design. Hierdoor rijdt u sneller en kunt u dus meer genieten van
  • IJmuiden is ook ingericht op andere activiteiten. Kan blokarten in verband met weersomstandigheden niet doorgaan, dan kunt u een alternatief programma verwachten met bijvoorbeeld outdoor lasergamen, RIB varen of powekiten.
  • IJmuiden is goed bereikbaar met de auto, waarbij de parkeergelegenheid direct aan de strandopgang goed geregeld is. Komt u met het openbaar vervoer? Dat is ook mogelijk. Direct aan de strandopgang vindt u een bushalte en verbindingen naar Haarlem en Amsterdam.
  • Paviljoens Zijn het gehele jaar geopend. Blokarten in IJmuiden kunt u dus combineren met een ontvangst, lunch, diner of een gezellige feestavond.
Blokarten in IJmuiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *