Beraam jij je op het moment op je volgende vakantie naar een zonnige bestemming? Een vakantie in Frankrijk is natuurlijk altijd een goed idee. La douce France is immers een van de meest veelzijdige vakantielanden van Europa. Dat is onder andere te danken aan het afwisselende landschap, de uitgestrekte kustlijn, de vele zonuren en het aangename klimaat. Vergeet uiteraard ook de kunst en cultuur, bruisende steden, schilderachtige dorpjes en de Bourgondische gastvrijheid niet. Hebben we de vele mogelijkheden om je sportief uit te leven al opgenoemd? Bon! We hebben je aandacht voor een vakantie in Frankrijk te pakken.

 

Nu is het een kwestie van het kiezen van een mooie streek en dito accommodatie op een luxe vakantiepark in Frankrijk. Ook op dat gebied biedt het land voor ieder wat wils, of je er nu op uit trekt met het hele gezin, met vrienden of met z’n tweeën. Welk type vakantieganger ben jij?

 

Bruisende watersportactiviteiten

Zijn jij en je reisgenoten graag op het water? De meren en rivieren bieden jullie legio mogelijkheden voor bruisende watersportactiviteiten. Je kunt in Frankrijk onder andere kanovaren, kajakken en raften. Kies je voor een bestemming in de buurt van de Atlantische Oceaan? Dan kun je je ook sportief uitleven door te gaan surfen. De uiteenlopende regio’s, plaatsjes, stranden en baaien, zijn heel verschillend en dat maakt het extra leuk om er te gaan (kite)surfen. Biarritz, Bayonne, Arcachon en La Rochelle zijn stuk voor stuk dynamische badplaatsen waar de mooiste belevenissen op het water van de oceaan zijn gegarandeerd. Vanwege de stroming die verraderlijk sterk kan zijn en de vaak metershoge golven, is het verstandig om je door lokale bronnen te laten informeren over waar en hoe laat het verstandig is om te surfen. Ben je een beginnende surfer? Dan kun je dynamische lessen volgen van een instructeur die je de fijne kneepjes bijbrengt van deze fantastische watersport.

 

Neem je hond mee op vakantie

Ben jij het baasje van een lieve hond? Dan is een vakantie in Frankrijk samen met je vriend met vacht voor jou de perfecte optie. We hebben goed nieuws voor je als je jouw trouwe viervoeter bij het maken van vakantieplannen wilt betrekken. Tegenwoordig spelen vakantieparken van gerenommeerde ketens in binnen-en buitenland volop in op de wensen van mensen met een hond. Zo ook een vooraanstaande keten met luxe parken in Midden en Zuid-Frankrijk. De schitterende heuvellandschappen, de gevarieerde natuur en het strand , bieden heerlijke plekken om met de hond naartoe te gaan. Een vakantiehuis in Frankrijk met een plek voor je hond is van alle gemakken voorzien en biedt een veilige en weidse plek waar je naar hartenlust met je geliefde huisdier kunt vertoeven.

 

Zwemmen in een privézwembad

Ben jij meer het type vakantieganger dat het lekker rustig aan doet? Dan kunnen we je het aanraden om een vakantievilla te boeken met een privézwembad. Wanneer en met wie jij het wenst, kun je dan zo vaak zwemmen als je wilt. Kies jij ook voor Frankrijk vanwege de mooie wijnen en rijke eetcultuur? Op een riant ligbed aan de rand van je eigen zwembad kun je daarvan ultiem genieten.

 

 

 

Een vakantie in Frankrijk is altijd een goed idee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *