Het is altijd leuk om met vrienden of familie er een dag op uit te gaan. Veel mensen trekken er daarom in het weekend op uit en ondernemen een activiteit of maken bezoeken leuke bezienswaardigheden. Waar de één echt een stadsmens is en het leuk vindt om verschillende grote steden te bezoeken, houdt een ander juist weer meer van de rust en de natuur. Wat je ook onderneemt, wat ook de bestemming van je uitje is, je maakt de ervaring uniek met één van deze originele vervoersmiddelen.
Elektrische fatbike
Wil je lange afstanden afleggen, is een fiets de oplossing. Wanneer je van de natuur houdt en op één van de Waddeneilanden een fietstour onderneemt, is het fijn om tapondersteuning te hebben. Op een Waddeneiland staat doorgaans veel wind en ook de fietsroutes zijn bij vlagen aardig heuvelachtig. Een elektrische fiets is daarvoor een perfecte oplossing. Nu kan je voor een standaard elektrische fiets gaan, maar wil je de fietstocht echt uniek maken? Kies dan voor een elektrische fatbike. Dit is een elektrische fiets met extra dikke banden waardoor je ook makkelijker stukken over het strand af kunt leggen. Je kunt online een elektrische fatbike kopen, maar dit hoeft niet. Tegenwoordig zijn elektrische fatbikes op veel verschillende locaties te huur.
E-chopper
Zoek je iets minder intensiefs en wil je vooral op een ontspannen manier voortbewegen? Dan is de E-chopper de perfecte oplossing. Een E-chopper is een unieke elektrische scooter met de uitstraling van een echte chopper. Met een E-chopper leg je eenvoudig langere afstanden af, maar ook in de stap is de E-chopper een fijn vervoersmiddel om je van punt A naar punt B te verplaatsen. In verschillende grote steden kan je een E-chopper huren.
Elektrische step
In het buitenland zijn ze in de grote steden op zowat elke straathoek te vinden, de elektrische step. De elektrische step, ook wel bekend als een e step, is enorm populair. In veel grote buitenlandse steden verplaatsen veel bezoekers zich met een elektrische step. Een e step heeft een flinke actieradius, is compact, makkelijk te parkeren en eenvoudig op te bergen. In Nederland is een elektrische step officieel nog verboden op de openbare weg, maar je kan tegenwoordig overal online voor weinig geld een e step kopen. De e step is eenvoudig in de kofferbak op te bergen en je neemt hem overal mee naar toe. Kortom een uniek voertuig voor elk uitje.

Maak je uitje uniek met één van deze unieke vervoersmiddelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *