Een camper huren en kamperen in een camper, of het nu een camper, reis-aanhanger of pop-up camper is, biedt een heel andere ervaring dan andere soorten kamperen. Je krijgt veel van de luxe van thuis, zoals een badkamer, keuken, zachte bedden en een dak boven je hoofd. Het kopen van een camper is echter om veel verschillende redenen misschien niet de juiste beslissing voor veel mensen. Misschien weet je nog niet zeker of je het leuk gaat vinden, misschien ga je maar één of twee keer per jaar kamperen of misschien kom je er financieel niet uit. Het blijkt dat het huren van een camper niet alleen goed te doen is, maar ook gemakkelijk en betaalbaar is en een leuke kampeer herinnering kan creëren die een leven lang meegaat.

Waarom het huren van een camper een geweldig idee is voor een gezin-kampeervakantie

Er zijn veel verschillende vormen van kamperen en elke vorm is uniek en geweldig op zijn eigen manier. Backpacken, kanokamperen, ultralicht kamperen, auto-kamperen en fietskamperen bieden allemaal unieke ervaringen die nergens anders te vinden zijn. Dankzij de camper verhuur kunt u naar buiten gaan en genieten van de bomen, meren, wandelen, frisse lucht en een stressvrije omgeving terwijl u toch geniet van veel van het comfort van thuis. Veel campers, campers en pop-ups hebben keukens, badkamers, tv’s, elektrische aansluitingen, wateraansluitingen (en watertanks), zachte bedden en nog veel meer comfort, afhankelijk van het type en de grootte van de camper die u huurt. Ben je niet gewend of heb je geen interesse in voorbewerken, dan is het huren van een camper perfect voor jou. Campers bieden meer een glamping-ervaring in de buitenlucht.

Als je kinderen hebt, kan het huren van een camper ook iets voor jou zijn. Met zijn extra opbergruimte kun je gemakkelijker games, speelgoed, snacks, babyspullen en zelfs wat elektronica inpakken voor het geval het weer niet meewerkt en je wat extra entertainment nodig hebt.

Enkele andere voordelen zijn dat u geld kunt besparen door de meeste maaltijden in uw camper te koken in plaats van uit eten te gaan tijdens uw reis. Je hebt een zacht bed en een comfortabele stoel na een lange dag wandelen, verkennen en bezienswaardigheden bekijken, waardoor je verfrist bent voor een nieuwe dag vol avonturen. De redenen om een camper te huren voor uw gezinscamping zijn talrijk en als u hier bent, dan weet u zeker dat u er zelf al een heeft bedacht.

Belangrijke tip

Hoe schattig het busje er ook uitziet, als je erin stapt en je kunt niet rechtop staan of in bed passen, is het een no-go. Als je je rug moet buigen en voortdurend naar voren moet leunen terwijl je rondloopt, wordt je gek. Op een onbewust niveau zal het binnen zijn een negatief iets maken, terwijl het voorlopig je veilige kleine haven zou moeten zijn. Hetzelfde geldt voor het bed. Kijk ook of het een vast bed is en dus overdag een hangplek. Als dat zo is, wees dan slim en controleer of er een sprei is, vooral als u met kinderen reist. Als je de hele dag op pad bent, word je vies en je wilt niet dat die vuiligheid in je bed belandt.

Campervakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *