Limburg is een ideale getaway voor als je even het dagelijks leven wilt ontsnappen en genieten van een prachtige omgeving. Je kan je terug trekken in de natuur of op pad gaan in een van de karakteristieke steden. Daarnaast heeft Limburg ook genoeg te bieden wat betreft gastronomie!

Voldoende activiteiten 
De provincie zit boordevol leuke activiteiten die je tijdens je bezoek kan ondernemen. Zo bezoek je een van de vele katholieken kerken, neem je een kijkje in een van de limburgse molens of bezoek je een goed onderhouden kasteel uit de middeleeuwen. Naast vele leuke excursies en bezienswaardigheden vind je hier ook de gezelligste steden om een bezoekje aan te brengen. Zo vind je bij Roermond een grote shopping center outlet waar je heerlijk kunt winkelen met flinke kortingen. Wanneer je klaar bent met winkelen plof je op een van de terrasjes in Roermond of Weert en geniet je van een bourgondisch Limburgs biertje of een ander lekker drankje.

Geniet van de omgeving
Wie aan Limburg denkt, denkt ook aan een prachtige natuur. Tijdens een bezoekje aan Limburg moet je dan ook zeker weten een frisse neus halen tussen al het groen. Dit zuidelijk stukje Nederland bezit over enorm veel fiets- en wandelroutes die je lijden naar de meest bijzondere uitkijkpunten of bestemmingen. Wandel of fiets door de mooiste bosgebieden en stop onderweg in een van de vele bourgondische dorpjes voor een lekker drankje of hapje.

Overnachten in de natuur
Combineer je bezoek aan Limburg met nog meer natuur. In plaats van kiezen voor een standaard hotelovernachting heb je ook keuze om te verblijven in de natuur. Met een camping in Midden Limburg geniet je van de omliggende omgeving. Vanuit hier sta je dan ook snel bij een van de vele fiets- en wandelroutes maar ook gezellige restaurantjes voor in de avond. In het gemak van een eigen caravan of huisje verblijf je in het sfeervolle groene Zuiden.

Kamperen in Limburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *