Verschillende cadeau ideeën voor jongens

 

Of het nou je vriendje, je broertje, je buurjongen of je neefje is, jongens zijn vaak best lastig om cadeautjes voor te kopen. Wat willen ze nou echt? Ze hebben vaak alles wat ze willen al en geven ook niet veel vrij over wat ze verder nog willen. Weet je echt niet wat je moet halen, en heb je inspiratie nodig voor cadeaus? Zie je door de bomen het bos niet meer? Lees hier een paar cadeau tips die jou gegarandeerd gaan helpen bij de zoektocht naar een leuk cadeau.

 

Sport accessoires

 

Veel jongens voeren wel een sport uit. Of ze nou fitnessen of voetballen, er is altijd wel wat voor te halen. Vaak zijn jongens dan ook echte sport fans. Voor een voetbalfan kun je bijvoorbeeld kijken naar voetbaltenues of trainingspakken. Die doen het altijd goed. Ook andere sportkleding zal een sport fan blij maken. Een ander idee: koop dingen waarmee hij thuis kan trainen! Denk aan een paar kleine gewichten of een pull up bar. Een pull up bar kun je gemakkelijk boven een deur monteren. Op die manier kan hij ook thuis fitnessen en zijn spieren trainen.

 

Technologie

 

Veel jongens zijn echte nerds die je met technologie erg blij kan maken. Wat dacht je van een vette drone met een goede camera? Waarschijnlijk beleven ze daarmee uren aan plezier. Of haal een go pro waarmee ze toffe video’s kunnen maken.Je kunt ook leuke gadgets voor bij hun telefoon of laptop halen, denk aan een speaker of een grappig robotje. Je kan het zo gek niet bedenken, maar de kans dat ze zo’n cadeau leuk vinden is best wel groot.

 

Een nieuwe gam

 

Veel jongens spelen games. Zowel op de computer of de Playstation als op bijvoorbeeld de Xbox. Met een nieuwe game doe je ze dus vaak een groot plezier. Met één van de nieuwste games zijn ze hoe dan ook blij, en waarschijnlijk is het eerste wat ze doen meteen een paar uur achter elkaar de nieuwe game spelen. Weet je niet wat voor game je moet kopen? Vraag het in de winkel of kijk bij de games die hij al veel speelt. Op die manier kom je er wel achter wat hij waarschijnlijk wel leuk zal vinden. Bewaar eventueel de bon, zodat hij de game nog om kan ruilen voor een andere.

 

 

Trainingspakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *