Een high tea kennen we natuurlijk allemaal, maar heb je ook al gehoord van een high wine? Een hartstikke leuk idee om een andere wijnliefhebber cadeau te doen. Maar wat houdt zo’n high wine precies in?

Meestal maakt het restaurant of het café een selectie van 2 of 3 verschillende wijnen, waaronder vaak een glas bubbels, aangevuld met een plateau vol diverse luxe borrelhapjes. Denk hierbij aan stukjes kaas, olijven of crostini’s. Deze zijn zo op elkaar afgestemd dat je kunt ontdekken hoe wijnen en gerechten elkaar aanvullen. Leuk om jete laten verrassen.

Er zijn diverse restaurants die een high wine arrangement aanbieden, zoals Bistrovos in Hilversum of zoek het hoger op en geniet van een glas wijn op de Euromast. Organiseer je liever zelf thuis een high wine? Er zijn speciale thuisproeverij pakketten waarin je uitstekend de verschillen in smaken kan proeven. Hoe en waar je een highwine organiseert, genieten wordt het zeker.

Wijnliefhebber? Ga dan voor een high wine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *