Wanneer je een evenement zoals een wielerronde of marathon organiseert, verwacht en hoop je natuurlijk dat hier veel publiek op afkomt. Om het publiek op afstand te houden dien je bepaalde veiligheidsmaatregelen te nemen. Zo is beveiliging in de vorm van personen en beveiliging doormiddel van dranghekken een manier om het publiek op afstand te houden.

Daarom dranghekken voor jouw evenement

Als je de Tour de France volgt, ben je vast bekend met de mensen menigte die langs de lijn staan. Bij de start en finish van een etappe staan er allemaal dranghekken om het publiek op afstand te houden en de renners voldoende ruimte te geven om de kunnen fietsen. Bij bergetappes ontbreken de dranghekken vaak. Dit zorgt dikwijls voor gevaarlijke situaties en ook meermaals gaat het fout doordat het publiek in aanraking komt met een renner. Vaak staat er al beveiliging langs de lijn, maar bij dit is niet altijd voldoende om de enthousiaste menigte in het gareel te houden. Dranghekken dragen hieraan bij. Met dranghekken zorg je ervoor dat de topsporters afgeschermd worden van de joelende menigte Hierdoor hoef je een stuk minder beveiliging in te zetten. Voor de organisatie besparen dranghekken flink op de beveiligingskosten want dranghekken hoeven ze tegenwoordig niet te direct aan te schaffen, maar als organisatie kan je er ook voor kiezen om dranghekken te huren. Hierdoor betaal je alleen voor de dagen dat je ze daadwerkelijk gebruikt en hoef je verder ook geen opslag te vinden om ze het gehele jaar op te slaan.

Andere benodigdheden huren voor een evenement

Wanneer je een hardloop- of wielerevenement organiseert komt er qua organisatie veel bij kijken, behalve de beveiliging van zo’n evenement zijn er nog tal van andere zaken die geregeld dienen te worden. Omdat evenementen vaak maar één tot drie dagen duren, kiezen veel organisaties ervoor om zoveel mogelijk goederen en materialen te huren in plaats van aan te schaffen. Zo zijn er n ast dranghekken nog tal van andere benodigdheden voor een evenement te huur. Je kunt complete horeca-installaties inhuren, maar ook fietsenrekken voor het plaatsen van alle fietsen van de bezoekers en bouwhekken om delen af te schermen voor het publiek. Kortom, wil je de kosten in het gareel houden is het raadzaam om goed te kijken welke materialen je kunt huren en welke materialen je het best kunt aanschaffen. Zo zul je merken dat dranghekken of fietsenrekken huren vaak een stuk voordeliger is dat deze aan te schaffen.

Dranghekken huren voor een evenement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *