Magie op bestelling met Goochelaar Jordi

Een grote uitdaging bij het organiseren van een uitje of evenement is altijd weer geschikt entertainment kiezen. Veel gasten, een grote diversiteit in leeftijd en voorkeuren, hoe kies je geschikt amusement waar iedereen van zal genieten? De oplossing is een stuk eenvoudiger dan je denkt; huur een goochelaar in. En dan bedoelen we niet de Klokken en Copperfields, die een magazijn vol aan spullen nodig hebben. Nee, we hebben het over een entertainer met een handvol kaarten en een hoed vol verrassingen. Oh ja, en Goochelaar Jordi staat nooit met zijn mond vol tanden!

Meer weten over Goochelaar Jordi tijdens jouw uitje of evenement? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

De man onder de hoge hoed; Goochelaar Jordi

Een klassiek net kostuum en een hoge hoed, dat moet Goochelaar Jordi zijn! Ondanks zijn stijlvolle presentatie is Jordi Jansen zoals zijn naam al doet vermoeden gewoon een nuchtere Hollander die van zijn hobby als kind zijn beroep heeft gemaakt. Niet alleen de fascinatie voor de goochelkunst is wat Jordi motiveert, het is juist die magische interactie met het publiek waarmee deze entertainer echt het verschil maakt!

Geef ieder evenement magisch tintje

Niet alle goochelaars hebben circusdieren en grote bouwwerken nodig om het publiek te vermaken. Goochelaar Jordi staat soms op een groot podium zijn kunsten te vertonen, maar je kunt hem ook vinden op een rondvaartboot of in een winkelcentrum. Het maakt niet uit waar hij zich bevindt, op ieder uitje, evenement, bruiloft, jubileum of andere gelegenheid mag een beetje magie niet ontbreken.

Niet alleen voor de allerkleinsten

Jazeker, Goochelaar Jordi is een graag geziene gast op kinderfeestjes en andere evenementen gericht op kinderen. Zo was hij enige tijd geleden op televisie te zien terwijl hij kinderen leerde goochelen, en ook als ballonkunstenaar kan Jordi prachtige creaties maken. Daarnaast zijn de goocheltrucs in zijn arsenaal ook zeer geschikt voor volwassenen, Jordi heeft bijvoorbeeld al vaak opgetreden in casino’s door het hele land. Daar daagt hij nietsvermoedende gasten uit tot een magisch duel, kun jij zijn trucs doorzien?

Goochelen aan tafel

Verstop alle vorken en lepels, wanneer Goochelaar Jordi in de buurt is buigt eetgerei zich spontaan naar zijn wil! Tafelgoochelen is hét specialisme van Jordi, dit soort trucs ken je vast wel van de Street Magic artiesten op de televisie. Een charmante meneer in net pak met een spel kaarten én een vlotte babbel aan tafel, dat maakt van ieder uitje een ervaring die je nooit meer zult vergeten! Een tafel is optioneel voor deze tafelgoochelaar, een brede glimlach en hilariteit is gegarandeerd!

Is een tafelgoochelaar ook iets voor jouw uitje of evenement? Informeer direct bij Goochelaar Jordi naar de beschikbaarheid.

Informeer direct bij Goochelaar Jordi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *