De beste electric bike van Nederland is Amslod. Deze zijn namelijk voorzien van de laatste technische snufjes. Maar ook hebben ze een kleurendisplay waarop je makkelijk de informatie af kunt lezen. Ook krijg je een gratis proefrit aan huis. Dit is geheel vrijblijvend en als je niet tevreden bent zit je nergens aan vast. Daarnaast ontvang je ook 3 jaar garantie op locatie. Dit betekend dat wij met een defect naar je toe komen door heel Nederland. Dit is een unieke service zodat je niet meer met de fiets in de hand naar de fietsenmaker hoeft te lopen. Je hebt ook nog eens verschillende soorten aandrijvingen waaruit je kunt kiezen. Dit kun je dus afstemmen op het gebruik wat je met de fiets verwacht te doen.

De mening van klanten over Amslod fietsen

De online reviews Amslod fietsen liegen er niet om. Klanten zijn erg te spreken over Amslod. Dit komt omdat wij een uitstekende garantieregeling hebben. Is er binnen 3 jaar een onderdeel kapot of werkt het niet meer? Geen probleem wij komen bij jou op locatie het onderdeel repareren of ontvangen. Daarnaast kan je altijd een gratis proefrit maken op een van de Amslod fietsen. Zo kan je ontdekken welke fiets het beste bij je past. Het is een persoonlijke keuze en iedereen ervaart dit anders. Vooral als je de eerste keer een elektrische fiets gaat kopen kunnen de verschillen groot zijn.

De juiste aandrijving kiezen

Je kunt kiezen voor 2 soorten aandrijvingen. De eerste is de middenmotor waarmee je gemakkelijk tegen weer en wind in fietst. Dit is niet voor niets het meest verkochte model. Maar ook biedt het een sterke ondersteuning tegen de heuvels of bergen in. Het is een model waarbij mensen kiezen voor net dat stukje extra power. Het enige nadeel is wel dat de accu eerder leeg gaat als je meer ondersteuning gebruikt. Een voorwielmotor wordt alleen aan de voorkant ondersteunt. Dit zorgt ervoor dat je lange afstanden kunt rijden. Wij krijgen te horen dat klanten wel meer dan 50 kilometer met een lading kunnen rijden. Dit is dus ideaal voor op vakantie als je weinig laadplekken hebt. Maar ook voor de mensen die fanatiek lange tochten maken is dit aan te raden.

Waarvoor gebruik je de elektrische fiets?

Zoals je kunt lezen wordt er dankbaar gebruik van de elektrische fiets. Je kunt onze Amslod online review lezen om te kijken wat andere mensen van ons vinden. Een elektrische fiets wordt vaak als vervanging van een auto gebruikt. Dit is namelijk beter voor het milieu en verlaagt de CO2 uitstoot. Met een elektrische fiets heb je geen last meer van parkeerproblemen. Maar ook bespaar je veel kosten gezien op parkeergebied. De meeste steden hebben een gratis parkeerplek voor de winkel of in een parkeergarage voor fietsen. Ook wordt het gebruikt door mensen die achteruit gaan of ouder aan het worden zijn. Zij kunnen zo toch nog lekker de buitenlucht in zonder al te veel te hoeven trappen.

Een middag niks te doen? Ga op pad met de elektrische fiets!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *