Giveaways: ‘summer proof’ of ‘altijd goed’?                                   3-way

Inspelen op de actualiteit doet het altijd goed als het om reclame-uitingen gaat. En laat het nu dan toevallig bijna zomer zijn! Dan kom je bij je relaties natuurlijk niet aan met fleecedekentjes, mutsen en handschoenen. Wat zijn leuke weggevers en hoe verzin je die? We hebben een aantal tips van gave weggevers, speciaal voor de zomer. Daarnaast zijn er natuurlijk ook giveaways die altijd goed zijn, zoals mokken bedrukken en balpennen bedrukken. De gouden tip mogen we vast weggeven: zorg dat het bruikbaar is! Dan heeft het cadeautje het meeste effect, en dat terwijl het helemaal niet zoveel hoeft te kosten.

 

Festival en vakantie

Zomer betekent ook vooral: festival! Daar zijn zonnebrillen een enorm populaire, gewilde giveaway. Net als waaiers. Niet iedereen zou het denken, maar waaiers zijn tegenwoordig een erg gewild product op festival, helemaal op de warme dagen. Deze geven je tevens de mogelijkheid om goed op te vallen, doordat ze vaak op het uitgeklapte vlak te bedrukken zijn. Naast festivals, is vakantie natuurlijk een onmisbaar thema in de zomer. Strandballen of beachtennis setjes zijn een leuke weggever voor de zomer, waarmee je ook beweging stimuleert. Daarnaast zijn er compacte flesjes zonnebrand om te bedrukken met je logo. Iets wat vooral heel bruikbaar is, waardoor je logo vaak wordt gezien.

 

Lange leve de powerbank

En dan zijn er zoals gezegd ook nog weggevers die altijd goed zijn. Zomer, winter, in de vakantie of tijdens een werkweek. Naast de pennen en mokken, zijn notitieboekjes een veelgebruikte weggever die altijd van pas komt. Net als powerbanks. De powerbank is een gadget die steeds populairder wordt, mede doordat de technologie helemaal in opkomst is en momenteel ook al heel wat voeten in de aarde heeft. Bovendien heeft haast iedereen een smartphone en veel mensen zijn veel onderweg. Dan is het fijn om een tool te hebben die je telefoon altijd van stroom kan voorzien.

Festival en vakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *