Eens in de zoveel tijd verdienen je collega’s een leuk uitje. Omdat ze de afgelopen periode goed werk geleverd hebben, maar niet minder om de banden te versterken. Want een team dat op elkaar ingespeeld is, zowel op de werkvloer als tijdens activiteiten, bereikt meer dan je voor mogelijk kunt houden. Wil jij je collega’s belonen op een unieke manier? Lees snel verder voor de leukste inspiratie en kies een bedrijfsuitje dat bij jouw bedrijf past.

Outdoor

Als het weer in Nederland een beetje meezit, is een uitje buiten de deur een goed idee. Hebben jullie zin in een actieve dag? Kies dan voor een cursus kitesurfen, een mooie fietstocht op de mountainbike of een potje bubbelbal. Bij laatstgenoemde zie je gelijk wie de fanatiekelingen zijn en wie niet.

Gaat jullie voorkeur liever uit naar een wat rustige activiteit, maar wel in de buitenlucht? Ook dan zijn er genoeg mogelijkheden. Kies voor een boot huren met het hele team. Een boot huren in Friesland geeft garantie voor een prachtige tocht over het Sneekermeer, Tjeukemeer en Slotermeer. Om het helemaal af te maken, combineer je de vaarroute met een wijnroute. Niks leuker dan op de boot Friesland door en geregeld aan te meren voor een wijnselectie.

Indoor

Heb je een klein team collega’s of is het team op te delen in groepen? Kies voor een escaperoom. Lachen, gieren en brullen gegarandeerd. Liever iets met eten erbij in? Met een dinnershow zit je altijd goed! Eten en vermaak tegelijkertijd. Hebben jullie zin om te feesten? Laat een themafeest op locatie organiseren en feest met het hele team tot diep in de nacht. Of niet, als jullie de volgende ochtend weer vroeg op kantoor moeten zijn. 😉

Teambuilding

Bovengenoemde escaperoom is een goede activiteit om aan teambuilding te werken. Er worden automatisch rollen verdeeld en samen moet je toch echt die kamer uitkomen. Maar niet alleen de escaperoom is geschikt voor het versterken van de banden. Door een moordspel te spelen, worden de banden ook versterkt. Of wat denk je van een danscursus waarbij je met het hele team een dans moet instuderen. Ook dat is teambuilding. Voor een kleine teambuildactiviteit speel je een bordspel als 30seconds of Monopoly in teams. De rest van de dag kun je invullen zoals jullie dat willen. Of je nu kiest voor actieve dag of een minder actieve dag, of voor een teambuildactiviteit of juist niet, een personeelsfeest kan voor veel goeds op de werkvloer zorgen. Heb vooral plezier met het hele team. Dat is het belangrijkste.

De leukste bedrijfsuitjes voor jou en je collega’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *