Ja, het is bijna weer zo ver! Koningsdag. 27 april mogen we ons weer in het oranje kleden en gaan feesten voor de koning zijn verjaardag. Heb jij al een tof feest waar je heen gaat? Nee? Dan heb ik nog wel een aantal tips!

Het is natuurlijk niet verplicht om naar een feest te gaan, er zijn ook leuke andere dingen! Zo ging ik vroeger op Koninginnedag altijd met een kleedje op het plein zitten met al mijn oude spulletjes. Die verkocht ik dan voor een paar euro en dan had ik er weer een zakcentje bij! Toen ik wat ouder werd leek het me ook wel heel erg leuk om wat anders te gaan doen dan alleen maar spullen verkopen. Toen ben ik voor het eerst naar een soort feest geweest. Er was muziek en een kermis en ik vond het geweldig! Toen ik nog wat ouder werd begon ik de echte feesten te ontdekken zoals Oranjekoorts en dat soort dingen. Ik zal jullie wat leuke tips geven.

  • Oranjekoorts is meteen m’n eerste tip. Omdat dit mijn eerste feest was, was dit echt een hele toffe ervaring. Het is in Delft.
  • Slam FM. Dit is vooral leuk voor jongeren. Het is vanaf 16 jaar en ouder alleen zie je eigenlijk alleen maar jongeren tussen de 16 en 20. Elk jaar is het weer een groot feest!
  • 538 koningsdag. Dit is net zo iets als Slam FM.
  • Loveland Kingsday. Gaaf om mee te maken.

Natuurlijk zijn er nog héél veel meer maar deze feesten zijn uit mijn ervaring de leukste! Wil je zien welke feesten er zijn op koningsdag en koningsnacht? Kijk dan even hier.

Feesten op koningsdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *