Een lange, maar leuke dag op de planning?
Ga je een nieuwe stad bezoeken, een lange dag wandelen of de hele dag rondslenteren in een pretpark? Neem dan op een zonnige dag sowieso zonnebrand, je zonnebril + brillenkoker en eventueel een pet mee. Vergeet ook zeker niet om een paar tussendoortjes en een flesje drinken in je tas te stoppen, want we weten allemaal dat er in een park soms de hoofdprijs wordt gevraagd voor een maaltijd of snack en iets te drinken.Omdat je een lange dag voor de boeg hebt, is het belangrijk om van te voren na te denken over de tas die je meeneemt. Een handtas of schoudertas bieden vaak wel veel draagcomfort, maar wanneer je urenlang een tas moet dragen, is een rugzak misschien toch de beste optie. In een rugtas passen ontzettend veel spullen, je hebt je handen lekker vrij, je kan gemakkelijk pakken wat je nodig hebt en de gewatteerde en verstelbare schouderbanden van de tas maken dat de tas superfijn te dragen is!

Baby on board?
Staat er een dagje uit op de planning met het gehele gezin? En mag de kleine ook mee? Het is soms een hele opgave om te bedenken wat je meeneemt tijdens een dagje uit met een peuter, kleuter of baby. Ga je naar de speeltuin, dierentuin, of ga je een wandeling maken in het bos? Dan zijn de fles / iets te eten, schone luiers, billendoekjes, wat speelgoed en misschien een setje schone kleding al gauw wat essentials die met je mee moeten. Het is het handigst om deze spullen op te bergen in een speciale luiertas of verzorgingstas. Dit is een tas die speciaal is ingericht voor ouders met een baby, er is rekening gehouden met allerlei vakjes waarin je spullen gemakkelijk kunt opbergen zodat je er ook snel weer bij kunt.

Waar je ook naar toe gaat… Veel plezier met je dagje uit en succes met het verzamelen van de spullen die je meeneemt en het uitkiezen van een geschikte tas daarvoor!

Dít neem je mee tijdens een dagje uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *