In het voorjaar zijn er weer volop unieke uitjes te beleven. Lekker in de buitenlucht, maar ook binnen activiteiten kunnen gekozen worden. Kies je voor een georganiseerd groepsuitje, dan wordt alles tot aan de puntjes verzorgd. Je hoeft alleen maar mee te doen en met de groep mee te genieten. Laat je verrassen en meevoeren naar het ongekende en ontdek nieuwe avonturen die jou en je collega’s of vrienden dichter bij elkaar brengt!

Voorpret in de touringcar 
Met een groep van 20 personen is geschikt groepsvervoernoodzakelijk. Bij een touringcar verhuur kun je kiezen uit verschillende touringcars. De ervaren chauffeur brengt jullie naar plek van bestemming en brengt jullie weer veilig thuis. De voorpret begint meteen in de bus. Iedereen is uitgelaten en heeft zin in een leuke dag! Je hoeft alleen maar te genieten van de spannende dag die komen gaat.

Unieke uitjes voor grote groepen 
Met een grote groep is een strakke organisatie van groot belang. Iedereen moet het naar zijn zin hebben en het gekozen uitje ook durven te doen. Iemand met hoogtevrees doe je geen plezier met sky-diven of iemand die niet kan zwemmen met een duikuitje. Plan van te voren een geschikt uitje waar iedereen van af weet. Zo voorkom je teleurstellingen. Bij unieke uitjes voor groepen vanaf 20 personen kun je bijvoorbeeld denken aan:

Escape rooms: in Nederland zijn er leuke, spannende rooms speciaal voor grote groepen die tegen elkaar strijden
Moordspel: ontmasker de moordenaar. Op unieke locaties zoals, Artis of in een oud kasteel. Tijdens het diner kan ook een moord worden gepleegd
Workshop koken tijdens een boottocht
Fly- en wakeboarden
Met een sloep de Biesbosch verkennen
Kamperen in het bos en een houtzaag workshop volgen
Paintball of air soft bal

Afsluiten met een heerlijk diner
Na een intensieve dag is het fijn om tijdens een heerlijk diner met een drankje na te praten over de geslaagde dag. Je ziet je collega’s en/of vrienden in een heel andere setting. Je hebt dingen van elkaar ontdekt die je nooit van elkaar had verwacht. Een groepsuitje is om mensen dichter bij elkaar te brengen, door met elkaar te lachen en samen te werken tijdens het spel.

De leukste groepsuitjes voor dit voorjaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *