Een geweldige omgeving, gewoon in eigen land!?

Voor een geweldige vakantie hoef je helemaal niet elk jaar in een vliegtuig te stappen en ver weg te gaan. Ook in eigen land of in één van de buurlanden kun je een fantastische vakantie beleven in een geweldige omgeving. De natuur in eigen land wordt nog maar al te vaak onderschat, terwijl het veel kan bieden. Daarnaast scheelt het veel gereis en besef je gelijk dat je eigenlijk in een prachtig land woont. Europarcs laat je de schitterende natuur zien, doordat al hun vakantieparken in prachtige natuurgebieden liggen en ze bieden activiteiten en mogelijkheden aan voor het hele gezin.

De parken in Nederland

Europarcs heeft 13 parken door het gehele land, zodat je altijd een ander gedeelte van Nederland kunt ontdekken. Of je nu Drenthe wilt ontdekken of Zeeland, Europarcs heeft er wel een vakantiepark. De vakantieparken liggen altijd in een fraai natuurgebied, zodat je vanuit je accommodatie optimaal van de Nederlandse natuur kunt genieten. Je kunt kiezen of je in één van de goed ingerichte vakantiewoningen overnacht of dat je wilt kamperen. Op het park zijn allerlei activiteiten te beleven voor zowel volwassenen als kinderen. Meestal is er ook een zwembad of een vijver op het park aanwezig. Sinds 2018 heeft Europarcs ook een vakantiepark in België: Resort de Kempen.

Resort de Kempen

Resort de Kempen ligt in de Antwerpse Kempen in een prachtig natuurrijk gebied met alle mogelijkheden voor mooie wandel- of fietstochten. Maar ook voor het nodige waterplezier trek je naar dit Europarcs vakantiepark. In de zomer kan het hele gezin genieten van het strandbad met aanliggend strand en bij slecht weer van het overdekte zwembad. Voor de kinderen zijn er speeltuinen, maar je kunt ook de kabelbaan gebruiken of met het gezin midgetgolf spelen. Op Resort de Kempen beleef je een topvakantie en vervelen jong en oud zich nooit.

Een geweldige omgeving, gewoon in eigen land!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *