Altijd al een ballonvlucht mee willen maken? Wij weten de perfecte opstapplaats voor jou. In onze zuidelijkste provincie en gelegen aan de Maas en de Roer. Gaat er al een belletje rinkelen? Dit waterrijke gebied is een lust voor het oog.

Ballonvaren in Zuid-Limburg? Om deze reden:

Het glooiende Limburgse landschap dat onderbroken wordt door de Maasplassen, de Maas en de Roer. Dit gebied heeft zoveel natuurschoon dat je een uur lang je ogen uitkijkt tijdens een ballontocht over Limburg. Varen we over Roermond heen dan heb je uitzicht op: de Sint-Christoffelkathedraal, de Munsterkerk, het Carmelitessenklooster en, een moderne toevoeging, Designer Outlet Roermond.

Ballonvaren, het leukste uitje in Roermond

Een ballonvaart over Zuid-Limburg is natuurlijk meer dan alleen Roermond. De wijde omgeving heeft bijzonder uitzichten en vergezichten in petto. Varen we oostwaarts dan zijn we al zijn bij de Duitse grens waar iets heel bijzonders ligt: grenspark Maas-Schwalm-Nette, dat de gemeente Roermond deelt met onze oosterburen. De natuurgebieden in dit park variëren van vogelrijke plekken tot verstilde vlakte en ruige zandgebieden. Dat ziet er prachtig uit van een heteluchtballon!

Ballonvlucht op jouw bucketlist 

Een bijzondere ervaring die je met je vrienden, familie of geliefde deelt, dat is een ballonvlucht over Roermond. Vanuit een vogelperspectief je eigen stad en omgeving bekijken. Op geheel andere wijze dan die ene glimp die je misschien vanuit het vliegtuig opvangt. In alle rust de omgeving, de geluiden en het weer ervaren. Meekachelend op het tempo van de wind. Dit is zeker een uitje dat je altijd bij zal blijven. En wat ook een aanrader is om cadeau te geven. Aan jezelf of aan anderen! Waar wacht je nog op?

​Ballonvaren over Roermond op jouw bucketlist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *