Ben jij op zoek naar een spannend en uitdagend uitje? In Rotterdam kan jij met je vrienden of collega’s Live Escape bezoeken en daar proberen te ontsnappen uit een van de Escape Rooms. Het doel hiervan is om zo snel mogelijk te ontsnappen uit een bepaalde ruimte door middel van puzzels en opdrachten. Dit klinkt misschien makkelijker dan het daadwerkelijk is, maar teamwork is hierin ontzettend belangrijk.

Verschillende Escape Rooms

Live Escape heeft drie verschillende Escape Rooms, dit zijn The Safe House, Lab 13 en The Boiler Room, alle drie zeer uitdagend. Lab 13 is hiervan de moeilijkste, durven jij en je collega’s het aan?

Bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeesten

Een Escape Room is ideaal voor bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeesten. Wij bieden diverse arrangementen aan op onze website, je kan dan na de Escape Room een hapje en een drankje doen en alles nog eens nabespreken! Live Escape heeft speciaal voor bedrijven het Diner Arrangement in samenwerking met Hudson Bar & Kitchen. Voor 55 euro per persoon probeer je eerst te ontsnappen uit een Escape Room, krijg je daarna een volledig verzorgd driegangenmenu met twee drankjes!

Zien we jou snel bij Live Escape? Bezoek de website en bekijk welke Escape Room jij denkt te kunnen uitspelen!

Escape Room Rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *