Veel mensen hebben vrienden die wonen in het buitenland. Meestal zie je ze daardoor minder vaak dan je eigenlijk zou willen. Het is dan hartstikke leuk om hen op te zoeken in het buitenland, maar het kan ook heel leuk zijn om hen in Nederland te ontvangen. Zo kan je hen kennis laten maken met ons mooie kikkerlandje. Voor hen is het erg gemakkelijk om gelijk bij aankomst een auto te huren, zodat ze optimaal door Nederland kunnen reizen. BB&L Autoverhuur verhuurt auto’s op meerdere vliegvelden in Nederland en hebben onder ander een auto huren Eindhoven airport service. Het is als nieuweling in Nederland ideaal om gebruik te maken van deze service. In deze blog worden tips gegeven waar je vervolgens heen kunt reizen met je huurauto.

De Efteling

Een bezoekje aan het meest bijzondere pretpark van Nederland is een leuke manier om de tijd met je vrienden door te brengen. Dit magische pretpark heeft een sprookjesbos dat vol zit met trollen en elfjes. De Efteling is het gehele jaar te bezoeken. Ervaar de prachtige bloei van de bloemen in de lente of zie de Efteling transformeren naar winter wonderland tijdens de koudere maanden van het jaar.

Zandvoort

Zandvoort is een klein dorp aan zee en ligt vlakbij Amsterdam. Tijdens de zomermaanden is het erg leuk om één van de bars of lounges aan het strand te bezoeken en dit maakt het de perfecte bestemming voor jouw zomeravonden. In het dorpje is verder ook nog een grote spelletjeshal te vinden waar je jouw vrienden uit kunt nodigen voor een potje airhockey of basketbal.

Rotterdam

Rotterdam is de op één na grootste stad van Nederland en heeft haar eigen vliegveld waar je ook een auto kunt huren via BB&L Autoverhuur. Deze stad staat bekend om haar mooie en moderne architectuur. Als je Rotterdam bezoekt moet je écht even een kijkje nemen bij de Erasmus brug en de Markthal, waar je heerlijk kunt eten.

Genoeg plaatsen om jouw vrienden mee naar toe te nemen! Spreken zij Engels? Laat ze alvast kennis maken met de car hire Amsterdam Airport service van BB&L Autoverhuur voor een aangename start van hun verblijf.

Ontdek Nederland met de auto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *