Binnenkort een evenement of feest op het programma staan? Of wil je iemand verrassen die iets te vieren heeft? Maak het dan extra leuk door een goochelaar te boeken. Met een goochelaar maak je van je feest of evenement iets unieks. Je gasten zullen nog lang napraten over dit magische moment!

Een betoverende aanvulling

Een DJ is erg gezellig op je feest, maar gun deze ook even een pauze en laat in die pauze goochelaar Mitch Durbank optreden. Hij vermaakt je gasten met magische trucs en grappige anekdotes. Daarbij staat interactie centraal. Je gasten zullen geboeid zijn en meegetrokken worden in het enthousiasme van deze goochelaar. Is de DJ klaar met zijn pauze? Dan gaat Mitch nog even door met tafelgoochelen. Met kleine tafeltrucs schuift hij aan bij verschillende gasten. Deze maken niet alleen kennis met het goochelen, maar ook met de goochelaar zelf. Heel gezellig en natuurlijk hebben je gasten nog wat stof om over na te praten.

De goochelaar, ook voor evenementen

Een leuke aanvulling voor je evenement in bijvoorbeeld Ommen, is een goochelaar in Ommen. Bij feesten en evenementen waar het publiek voorbijloopt maakt Goochelaar Mitch Durbank gebruik van zijn Magic Bar. Deze wordt op een vaste plaats neergezet en vanaf deze plek entertaint hij jong en oud. Door leuke goochelacts op een interactieve manier te brengen, kan het voorbijgaande publiek ervoor kiezen om even te blijven staan en op elk gewenst moment weer verder gaan. Met Mitch Durbank op jouw evenement, is het feest zeker compleet!

En nog veel meer…

Er lopen veel goochelaars rond in ons land. Echter, voor een veelzijdig, interactief, spectaculair en betoverend optreden, neem je contact op met Mitch Durbank. Deze goochelaar is inzetbaar op vele gebieden:

centrale show

tafelgoochelaar

evenementen goochelaar

kindergoochelaar

familieshow

beurs goochelaar

opening act

Doordat deze goochelaar het publiek op zeer indrukwekkende wijze bij zijn show betrekt, is aandacht gegarandeerd. Met deze goochelaar is je feest compleet en ben je verzekerd van een spectaculaire show waar de gasten nog lang over na praten.

Een feest met een magische glans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *